Home Paleti din lemn Paleti din lemn
Paleti din lemn PDF Imprimare Email
Paleti din lemn
Scris de mihaela86   
Joi, 12 Mai 2011 06:39

Cand vorbim de paleti din lemn ne referim la acele blocuri realizate din fibre rasinoase destinate depozitarii de marfuri. Acesti paleti din lemn sunt cei mai comuni, dar si cei mai ieftini. Multe persoane considera acesti paleti din lemn de unica folosinta, motiv pentru care ii arunca la gunoi dupa terminarea calatoriei. Acesti paleti din lemn sunt aruncati impreuna cu alte elemente de ambalaj.

Pretul foarte scazut, face acesti paleti din lemn sa fie foarte cautati. In Europa, acesti paleti din lemn sunt foarte populari. Majoritatea firmelor de transport, logistica si depozitare folosesc paleti din lemn. Fie ca vorbim de companii de renume, fie ca vorbim de firme mici, acesti paleti din lemn sunt foarte populari. In Romania, putini sunt oamenii care folosesc paleti din plastic.

Acesti paleti din lemn pot fi fabricati in mai multe feluri. De exemplu, sunt paleti din lemn care se realizeaza din lemn reciclat, din lemn tare, moale, uscat. Exista si paleti din lemn care se fabrica din combinatii de lemn nou si lemn reciclat. Utilizarea unor paleti din lemn depinde de aceste materiale din care sunt realizati paletii.

In cazul unor paleti din lemn moale, produsele care vor fi transportate sunt de mici dimensiuni sau au un volum redus. Astfel, pe paleti din lemn moale se pot transporta produse alimentare (lactate, conserve etc), bauturi, piese auto, jucarii, cutii din carton etc. Pe acei paleti din lemn din lemn tare se transporta produse grele si voluminoase. Acesti paleti din lemn pot avea noua picioare de sustinere.

Avantajul unor paleti din lemn este acela ca nu aluneca. Cheresteaua pentru paleti si picioarele acestor paleti din lemn sunt rigide si rezistente, ceea ce le face utile in momentul transportului. La paletii din plastic exista aceasta posibilitate de alunecare in timpul transportului, din cauza vitezi, incetinirii bruste sau a curbelor. Astfel, prin folosirea unor paleti din lemn marfa transportata este in siguranta.

Ultima actualizare în Joi, 12 Mai 2011 08:16
 

Sondaje

Afacerile cu paleti sunt profitabile?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com